Hakkında

Led Ekran Kirlama Hizmetleri

KRC LED IŞIK SES

2013 yılında başladığımız organizyon işlerinde size hertürlü ekipman ile hizmet ve destek veriyoruz

  1. REKLAM PANOLARI

LED ekranlar, büyük boyutlarda reklam panoları olarak kullanılır ve yüksek parlaklık canlı renkleri ile dikkat çekerler.

  1. STADYUM

Stadyumlarda LED ekranlar, maçları izleyen seyircilere daha iyi bir görüntü sunmak için kullanılır. Bu ekranlar,  daha büyük boyutlarda ve yüksek çözünürlükte olabilir. 

  1. TİYATRO VE KONFERANS SALONLARI

Tiyatro ve konferans salonlarında, LED ekranlar sahne arkasında veya sahne önünde kullanılabilir. Bu ekranlar, sanatçıların performansını izlemek için izleyicilere daha iyi bir görüntü sunabilir. 

  1. HAVAALANI  VE TREN İSTASYONLARI

Havaalanı ve tren istasyonları, seyahat eden insanların bilgilendirilmesi için LED ekranlar kullanılır. Bu ekranlar, uçuş veya tren saatleri gibi bilgileri gösterir.

Bu, LED ekran teknolojisinin kullanım alanlarında sadece bir kaçıdır. Günümüzde, bu teknoloji bir çok farklı sektörde kullanılmakta ve kullanım alanları giderek genişlemektedir.

Hakkımızda

Organizasyonlarınız için vazgeçilmez olan led ekran, led stant, ses sistemleri, ışık hizmetleri, truss hizmetleri, podyum hizmetleri, scaff hizmetleri, dj setup, tv hizmetleri gibi ekipmanları en uygun fiyatlar ve ödeme planları ile birlikte kiralama hizmeti sunmaktayız.

KRC LED IŞIK SES olarak, etkinliğinizin başarısı için doğru ekipmanların yanı sıra müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Profesyonel ekibimiz, ihtiyacınız olan tüm teknik detaylarını da yönetmektedir. Böylece etkinliğinizde teknik bir aksama yaşamadan firmanızı sektörünüzde en üst noktaya getirebilirsiniz.